OŠAMARIO BIVŠU TAŠTU: Porodično nasilje u Zrenjaninu

Autor: Tanjug

Hronika

12.09.2017

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnovno javno tužilaštvo u Zrenjaninu podnelo je sudu optužni predlog protiv S. P. (38) iz Zrenjanina kojim ga tereti za porodično nasilje prema bivšoj tašti Č. A.

Foto: Ilustracija

- S. P. se sumnjiči da je 15. avgusta ove godine u Aradcu, "ugrožavao spokojstvo, telesni integritet i duševno stanje člana svoje porodice i to svoje bivše tašte Č.A. - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Tužilaštvo dodaje da je optuženi došao do kuće bivše tašte, gde je "potiskom otvorio ulazna vrata" i ušao u kuću u kojoj se osim nje nalazila i njegova bivša supruga i njihovo dvoje maloletne dece.

On je prišao bivšoj supruzi u nameri da se pomiri sa njom, ali se između njih isprečila bivša tašta i rekla mu da ode i ostavi njenu ćerku.


Izrevoltiran, Zrenjaninac je ženu najpre odgurnuo, a potom joj pretio i zadao joj jedan udarac otvorenom šakom u predelu usta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading