DIVLJANJE NA AUTO-PUTU! Jedan vozio 250 km/h, dvojica kroz tunel čak 180 km/h, a evo kakva ih kazna čeka!

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

17.08.2019

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije su, u prethodna tri dana, na auto-putu, zaustavili tri vozača zbog nasilničke vožnje koji su vozili brzinom i do 250 kilometara na čas.

RepublikaFoto: youtube/1 12
Foto ilustracija

Švajcarski državljanin koji je vozio 250,7 kilometara na sat zaustavljen je na auto-putu kod Osipaonice, opština Smederevo.

Njemu je sudija za prekršaje izrekao kaznu od 30 dana zatvora, 120.000 dinara i 8 meseci zabrane upravljanja na teritoriji Republike Srbije.

Saobraćajna policija je, na teritoriji opštine Pirot, zaustavila vozača državljanina Belgije, koji se u tunelu, gde je brzina ograničena na 80 kilometara na sat, kretao 186,8 kilometara na sat, dok je turski državljanin vozio, nakon izlaska iz istog tunela, 183 kilometara na sat.

 

Sudija za prekršaje izrekao im je kaznu od 140.000 dinara i 9 meseci zabrane upravljanja vozilom na teritoriji naše zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading