UŽASNA NESREĆA KOD BOGATIĆA! Autom pokosio troje dece i pobegao!

Autor: telegraf.rs

Hronika

16.08.2019

06:22 >> 07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnoj nezgodi koja se večeras posle 22 sata dogodila u Salašu Crnobarskom, kod Bogatića, povređeno je troje dece, starosti od 15 do 17 godina.

RepublikaFoto: Tanjug

Dok su se pešice kretali svojom stranom kolovoza u Ulici Stojana Čupića, njih je u punoj brzini pokosio automobil, a vozač se nije zaustavio na mestu nezgode.

Brzom intervencijom službe hitnog prijema Doma zdravlja povređena deca su prebačena u šabačku bolnicu. Prema prvim informacijama svih troje povređenih su bili svesni i nisu životno ugroženi.

Od troje tinejdžera, koji su povređeni u saobraćanoj nesreći kod Bogatića, dvoje je pušteno na kućno lečenje, dok je jedna osoba zadržana na ortopediji u šabačkoj bolnici, javlja TV Prva. 

Očevici u blizini mesta nesreće nisu bili od velike pomoći policiji. Zbog mraka i velike brzine kojom se automobili kretao, nisu sa sigurnošću mogli da potvrde koje vozilo je naletelo na decu. Policija u Bogatiću intenzivno traga za obesnim vozačem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading