(FOTO) Skidala se gola, tukla muža, pretila da će sa bebom da skoči u smrt! Lice žene koja je porodici i Zvezdarcima napravila pakao od života

Autor:

Hronika

15.08.2019

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama koja se odigrala u utorak uveče u Ulcinjskoj ulici u beogradskom naselju Zvezdara završila se hapšenjem Jovane Đedović (31), ali je sve moglo da bude mnogo tragičnije da policija nije brzo reagovala.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
ČUDAN PAR Damjan je često bežao iz kuće

- Žena je prvo fizički napala supruga Damjana i izudarala ga drškom od metle po glavi. Kada je došla policija, ona se zaključala u kuću zajedno sa sedmomesečnom ćerkicom, pa zapretila da će zajedno sa bebom skočiti sa terase, koja se nalazi na prvom spratu. Srećom, policajci koji su došli na lice mesta su se brzo snašli. Dok ju je jedan zagovarao, drugi se popeo i preko terase uspeo da uđe u stan. Jovana je savladana bez većih problema i nije pružala otpor, a beba je, srećom, bila dobro i nije povređena - navodi izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Pravila incidente

Iako na detetu nije bilo vidljivih povreda, po njega su došli radnici Centra za socijalni rad i ono je odneto u Institut za majku i dete, gde se prati njegovo zdravstveno stanje.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
PRAZNA KUĆA Stan u kome je došlo do incidenta

- Jovana je prvo odvedena kod lekara, a posle toga joj je određeno policijsko zadržavanje. Njoj se na teret stavlja krivično delo nasilje u porodici, ali tek posle psihijatrijskog veštačenja biće poznato u kakvom je ona uopšte stanju bila u trenutku napada - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Oduzeće dete?

Radnici Centra za socijalni rad Zvezdare su sklonili dete, a postoji mogućnost i da sedmomesečna devojčica bude trajno oduzeta roditeljima ukoliko bude utvrđeno da su je zanemarivali.

 

Foto: facebook.com/printscreen
UHAPŠENA Jovana Đedović

Komšije iz Ulcinjske ulice kažu da su odahnuli kada je Jovana odvedena jer tvrde da ovo nije prvi put da ona izaziva incidente.

- Te večeri se čula svađa, a na kraju je taj čovek, Damjan, izašao krvave glave i izgreban po licu i tražio od komšija da pozovu policiju. Oni nisu iz Beograda, a doselili su se pre oko mesec i po dana. Taj stan je zapravo iznajmila njena majka, koja ih i izdržava. Damjan je po nekoliko dana provodio tu, a onda bi nestajao na nekoliko dana. Koliko znam, nisu pili, a čuli smo i da je ona bolesna, ali da ne pije redovno terapiju - kaže komšinica.

Skidala se gola

Po rečima stanara okolnih kuća, Jovana bi ponekad bila mirna i komunikativna, ali bi ponekad pravila incidente, ali nije bila agresivna.

- Bilo mi je žao deteta jer bi ga ponekad uzela i šetala sa njim usred dana, kada je najtoplije. Govorili su joj da skloni bebu sa sunca, ali ona to nije slušala. Ponekad bi ona i njen muž otišli i ne bi ih bilo po ceo dan, a dete bi ostalo samo ili sa babom u kući. Dešavalo se i da noću igra na terasi, svlači se i presvlači, bez obzira na to da li nekog ima u dvorištu - kaže komšinica.

Kako nezvanično saznajemo, protiv Jovane je već bilo prijava zbog nasilja u porodici.

Damjan je posle ukazane lekarske pomoći u Urgentnom centru, gde su konstatovane lakše telesne povrede, pušten na kućno lečenje, ali on juče nije bio u stanu u Ulcinjskoj ulici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading