Ključni čovek za rešenje ubistva Jelene Marjanović dobio je pesmu koja ledi krv u žilama

Autor: Alo, Republika

Hronika

14.08.2019

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Šipka, forenzičar i jedan od ključnih ljudi u rešavanju ubistva Jelene Marjanović dobio je neobičnu poruku, odnosno pesmu. Pesma misterioznog autora stvara još veću pometnju jer je Šipka snimio spot i otpevao pesmu ubijenoj Jeleni Marjanović.

RepublikaFoto: e-stock/J. JOVANOVIĆ
Grob Jelene Marjanović

Šipka je objavio pesmu koja je napisana njemu, a koja mu je poslata u poruci.

Nenad Šipka inače je u jednoj emisiji pre par meseci otkrio zašto ga nije bilo pola godine u medijima.

- Zato što je slučaj ubistva Jelene Marjanović već postao jedna farsa o kojoj ja više ne želim da učestvujem jer ipak smatram da je moja ekipa koja je radila na tom slučaju i stručnjaci i veštaci i forenzičari da bih se kroz medije upuštao u priče sa koje kojim nazovi stručnjacima koji su niti iz te oblasti niti su posetili sud niti znaju materiju...Bez obzira na sve mi još uvek imamo važeći ugovor sa Teodorom Krsmanović koja je u trenutku kada nas je angažovala imala status oštećene... Mi smo spremni da se vratimo i branimo interese porodice Krsmanović vezano za ubistvo njihove rođake... Inače, slučaj je već završen samo javnost još ne zna pa ubistvo se desilo na nasipu ubica je nepoznat . Ovde sam gostovao pre jedno godinu dana kada sam rekao da će pasti optužnica svi su mi se smejali... Ovo je jedinstven slučaj u istoriji pravosuđa Srbije da je osumnjičeni za teško ubistvo na slobodi i da se brani sa slobode. zato što nemaju dokaza da je on izvršio delo, zato što su ostali na nasipu. Na nasipu niko nije ubio Jelenu - izjavio je Šipka.

Podsećamo da je Nenad Šipka napisao, komponovao i otpevao pesmu koju je posvetio Jeleni Marjanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading