Jeziva nesreća u Sićevačkoj klisuri: Vozač je gledao smrti u oči, ali je porodica preživela zahvaljujući ovome

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

14.08.2019

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravičan udes koji se dogodio noćas u Sićevačkoj klisuri završio se srećno po porodicu iz Turske jer niko nije stradao. Zahvaljujući "jakom" automobilu svi su preživeli pad u provaliju od 15 metara.

RepublikaFoto: Facebook.com/Marko Boss Madžić
Foto: Ilustracija

Samo zahvaljujući jakoj šasiji BMW-a, ova porodica iz Turske je preživela pad u provaliju.

Da je malo falilo da niko od njih ne preživi je činjenica da su udes imali na jedinom mestu na ovoj deonici gde ne postoji odbojna ograda koja bi sprečila njihov pad u ambis.

Prema tragovima na licu mesta vidi se da je Turke koji su se vozilom „BMW“ kojim je upravljao M.D. (44) otpozadi udario automobil „volvo“ u kojem su se nalazili bugarski državljani, da ih je gurao ispred sebe dok je Turčin kočio gledajući smrti u oči, sve dok se nisu strovalili u provaliju.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Mag
Foto: Ilustracija

Pomoć je pozvala Turkinja, koja je jedva objasnila policiji gde se nalaze nakon čega su svi prebačeni u nišku bolnicu gde je ustanovljeno da je njen suprug nepovređen, dok je ona zbog ortopedskih povreda zadržana u bolnici.

Takođe, jedno od njeno dvoje dece na lečenju je na Dečjoj hirurškoj klinici zbog preloma butne kosti dok je drugo samo lakše povređeno.

Foto: Ilustracija

Životno neugrožavajuće povrede, s obzirom na težinu nesreće, zadobili su zahvaljujući tome što su bili u vozilu „BMW“ koje ima veoma jaku šasiju.

Vozilo u kojem je bila i E.D. (42) supruga M.D. i njegovo dvoje dece staro deset i trinaest godina završilo je na pruzi Niš – Dimitrovgrad na sreću u vreme kada ovde nije prolazio voz. Saobraćaj na ovoj pružnoj deonici i dalje je obustavljen jer se čeka dizalica koja treba da podigne automobil.

Policija i predstavnici Železnica Srbije su na licu mesta radi bezbednog uklanjanja vozila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading