Sin zaklao oca, pa popio šaku lekova! Ovo je prethodilo porodičnom zločinu u Novom Kneževcu

Autor:

Hronika

12.08.2019

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Damir Terzin (47) nožem je ubio nepokretnog oca Stevana (67), a potom izvršio samoubistvo u njihovoj kući u Novom Kneževcu.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILOVANOV
Foto ilustracija

Prema nezvaničnim saznanjima, tela oca i sina juče je pronašao jedan od komšija koji je nakon toga pozvao policiju.

- Komšije su pozvale policiju jer duže vreme nisu viđale Damira i Stevana. Pre mesec dana ubila se i Stevanova supruga Ljiljana (64). Njemu i sinu je teško palo njeno samoubistvo, bili su depresivni - priča izvor blizak istrazi.

Tragedija se dogodila u Ulici Stevana Doronjskog 9, u kući u kojoj je Damir nakon smrti majke pre desetak dana brinuo o teško bolesnom ocu.

- Stevan je četiri godine bio nepokretan u krevetu. Damir je bio vezan za oca, a za očevo teško stanje pričaju da je krivio majku Ljiljanu jer navodno nije dozvolila operaciju, pa joj je sin to često prigovarao. Žena verovatno to više mogla da podnese, pa se pre manje od mesec dana ubila na groblju - pričaju komšije.

Tela Damira i Stevana su poslata na obdukciju u Novi Sad kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, a nakon uviđaja, prvi rezultati ukazuju na to da je sin ubio oca, a zatim izvršio samoubistvo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading