Nije moj sin kriv, to je sudbina! Oglasila se majka vozača BMW koji je ubio četvoro ljudi

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

10.08.2019

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na potezu Ibarske magistrale, kroz lazarevačko selo Županjac, na kom je u petak, sat posle ponoći, u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, poginulo četvoro mladih, brzina je ograničena na 50 kilometara na čas. Međutim, prema prvim nezvaničnim nalazima istrage, "bmv", koji je svom silinom otpozadi udario "dačiju", koja se sa sporednog puta iz pravca lajkovačkog sela Bogovađa uključila na Ibarsku magistralu, kretao se brzinom više od 170 kilometara na čas!

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Dačija u kojoj su poginule četiri osobe

- Udarac je bio toliko snažan da je "dačija" odletela više od 70 metara. Sletela je zatim sa Ibarske magistrale i završila u livadi, a automobil je uništen do neprepoznatljivosti - navode u istrazi.

Deonica Ibarske magistrale kroz Županjac iz pravca Ljiga je prava gotovo pola kilometra i pregledna. Na snimku sigurnosne kamere sa obližnjeg lokala vidi se da je vozač "dačije", taksista Aleksandar Savatić iz Valjeva propustio vozilo koje se kretalo iz pravca Lazarevca, te se potom uključio na magistralu.

 

 

Nekoliko sekundi kasnije, na "dačiju" je poput metka naleteo "bmv", koji je vozio Nikola Mihailović, a kamera je zabeležila ogromni oblak prašine koji se podigao prilikom sudara...

Mihailovićeva majka Zorica tvrdi da njen sin nije kriv, da nije izašao na ulicu da ubije nekoga, da mu to nije bila namera i da je sve sudbina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

11.08.2019 07:32

Sudbina gospođo je kad voziš normalno,po ograničenju,a ne bahato pa se ne daj bože desi tragedija.Kako te nije sramota tako nešto izgovoriti kad je ubio četiri mlada života svojom bahatošću,drskošću,egoizmom koje je stekao tvojim vaspitanjem.Da je on nastradao tuđom greškom ne bi tako govorila već bi verovatno proklinjala.Sram te bilo te izjave i tvoj sin zaslužuje najgoru kaznu,a već je ima ako ima duše,osećanja i malo mozga u glavi.Izaći na ulicu sa 170 km/h to je ubistvo sa predumišljajem,pa šta bude,gospođo koja glumiš majku.

Odgovori 11 0