Majka čije je dete tipovano za krađu napadnuta pištoljem

Autor: Novosti, Republika

Hronika

08.08.2019

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Pendić u izjavi policiji rekla da je uhvaćena za usta, odvučena u žbunje i udarena ručkom pištolja prilikom čega je zadobila čvorugu na potiljku.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

MILICA Pendić (25), porodilja o čijem su slučaju izveštavali mediji, presretnuta je danas nakon što se vraćala sa skidanja konaca posle carskog reza, na koje je poslata iz Dečje klinike u Tiršovoj u GAK u Višegradskoj. Ona je posle napada prevezena u Urgentni centar.

Po izjavi koja je dala policiji, a koju nam je potvrdio član vladine komisije za ispitivanje sumnji na nestanak dece u Srbiji Radiša Pavlović, uhvaćena je za usta, odvučena u žbunje i udarena ručkom pištolja prilikom čega je zadobila čvorugu na potiljku. Porodilja je posle napada prevezena u Urgentni centar.

Kako nam je Pavlović još rekao porodilji je napadač takođe pretio smrću rečima "ako još jedanput tvoja pričica bude izašla bilo gde dobićeš metak". Na licu mesta i dalje je policija.

Kada se osvestila ušla je u kapelicu u Deligradskoj i pozvala Pavlovića i zamenika predsednika Udruženja za istinu i pravdu o bebama Milanku Momčilović, koji su jutros na „Pinku“ pričali o ovom slučaju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

08.08.2019 17:28

Strašno,žalosno i veoma uznemirujuće,pa prema tome pod hitno naći ortačku bratiju i pod ključ do kraja života,jer za društvo nisu.