(VIDEO) Upoznali se u kafani i zapili, a onda je jedan muškarac nađen mrtav kod drugog u stanu!

Autor: Kurir.rs/TV Pink

Hronika

08.08.2019

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac star oko 40 godina preminuo je rano jutros pod za sada nerazjašnjenim okolnostima u kući u Ulici Veselina Masleša kod broja 49 u beogradskom naselju Voždovac.

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs

Prvi rezultati istrage ukazuju da je u suturenu dvadesettrogodišnji Rade V. nakon svađe nekoliko puta udario muškarca starog oko 40 godina.

Muškarac je navodno nezgodno pao i preminuo. 

Osumnjičeni mladić izjavio je policiji da je sa preminulim koga nije poznavao celu noć sedeo u jednoj kafani na Zvezdari gde su popili veću količinu alkohola, zatim su taksijem došli u Radetov stan gde su se posvađali jer neznanac nije navodno hteo da ide svojoj kući.

Nakon toga dvadesettrogodišnji mladić udario je pesnicom i nogom muškarca, koji se potom srušio, a lekari su mogli samo da konstatuju smrt. 

Policija je privela osumnjičenog, obavila uviđaj i istraga je u toku. Telo je odneto na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti neznanca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading