Užas u Pančevu: Ubio oca koji je malom penzijom izdržavao i njegovu decu i suprugu

Autor: M. Ž. L.

Hronika

06.08.2019

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Smederevac (37) uhapšen je u ponedeljak uveče nakon tuče u porodičnoj kući, posle koje je preminuo njegov otac Milenko (56).

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Kuća u kojoj su živeli

- Sin i otac su tog dana navodno pili u dvorištu porodične kuće u Ulici oraha u naselju Stari Tamiš, a oko 22 časa su se posvađali, a potom i potukli. Nebojša je odgurnuo Milenka, koji je pao i pozlilo mu je, a preminuo je na putu za bolnicu. Tačan uzrok smrti znaće se posle obdukcije, a Nebojša je uhapšen nekoliko sati kasnije - kaže izvor iz istrage.

Neobično je što osumnjičeni Nebojša ima vidljive povrede, dok tragova nasilja nije bilo na telu pokojnika. Milenko je inače bio srčani bolesnik i imao je ugrađen bajpas.

Susedi kažu da su svađe u porodici Smederevac bile gotovo svakodnevne.

- Milenko je radio u "Poljoprivrednom kombinatu" i ostao je bez posla, ali je dobio neku penziju, od koje su svi živeli. Nebojša je radio kod privatnika ,ali je ostao bez posla. Od te jedne penzije živeli su i Milenko i njegova žena, kao i Nebojša, njegova supruga i dvoje dece, od četiri i pet godina - kaže komšija. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading