Maleroznih 24 sata u Vranju: U saobraćajkama povređeno sedmoro, muškarac (46) zadobio teže povrede

Autor: kurir.rs

Hronika

06.08.2019

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U tri saobraćajne nezgode koje su u prethodna 24 časa registrovane na području Policijske uprave Vranje povređeno je sedam osoba, od kojih je jedna zadobila teške telesne povrede, saopšteno je iz PU Vranje.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Ilustracija

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na lokalnom putu u selu Donje Trebešinje u blizini Vranja u ponedeljak nešto posle 9 časova, jedna osoba zadobila je teške telesne povrede, a dve osobe su lakše povređene.

U nezgodi su učestvovali "volkswagen caddy" pik-ap vranjskih registarskih oznaka i "renault" inostranih registarskih oznaka. Četrdesetšestogodišnji muškarac koji je upravljao pik-apom, zadobio je teške telesne povrede, a dve osobe su lakše povređene, žena (78) i muškarac (33) iz "renaulta".

Prema navodima policije tom prilikom došlo je do kontakta između "volkswagen caddy" pik-apa vranjskih registarskih oznaka i "renaulta" inostranih registarskih oznaka. Po ovlašćenu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, uviđaj na licu mesta izvršili su pripadnici saobraćajne policije.

Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola zadržana je jedna osoba.

Registrovana su dva prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru, nasilje i vređanje, saopštila je policija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading