Šamarao je, davio, bacao na zid, grizao za uši! Policajac zverski mučio partnerku, isplivali horor detalji nasilja u Valjevu

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

06.08.2019

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajac M. S. (36) iz Valjeva svoju partnerku V. D. (41) iz istog grada, sa kojom je više od godinu i po bio u emotivnoj vezi, nakon svađe je po svemu sudeći, navodno, krvnički maltretirao!

RepublikaFoto: Photo by Kat J on Unsplash
Foto ilustracija

Osumnjičen je da je V. D. davio, šamarao, bacao na zid, grizao i snažno vukao za uši, a prethodno je zaključao u svojoj kući.

Dok je V. D. bila u kupatilu, policajac je pregledao njen mobilni telefon, a potom je ispitivao ko su muškarci koje je zabeležila u imeniku. Došlo je do svađe, saznajemo nezvanično, a kada je ona pokušala da otključa vrata i izađe iz kuće, udario joj je šamar, vukao je uz stepenice, u nameri da je odvede u sobu na spratu, a onda je iz sve snage bacao od zid.

Povrede i masnice pokazuju da je ženu grizao za uši i davio je - kaže izvor Novosti.

U jednom trenutku, uspela je da se otrgne, nekako otključa ulazna vrata njegove kuće i pobegne. Policajci su odmah reagovali i kolegi su lisice škljocnule oko ruku. V. D. Je pomoć ukazana u Urgentnom centru Opšte bolnice u Valjevu, lekari su evidentirali brojne masnice i hematome, ugrize, otiske prstiju i šaka na njenom vratu.

Zabrana prilaska

Policajcu M. S. izrečena hitna mera zabrane prilaska i kontaktiranja V. D. Uz to, sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

Policijski službenik M. S., tvrdio je da partnerku nije ni pipnuo, a kamoli je mučio, zlostavljao i tukao, te da između njih, u njegovoj kući, nije bilo nikakvog kontakta.

Naveo je da je V. D. Povrede sama sebi nanela, kako bi mu se osvetila, jer joj je rekao da želi da je ostavi, jer više nije mogao da podnese njenu ljubomoru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading