U kontejneru pronašao snajper!

Autor:

Hronika

10.09.2017

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštanin Zabrežja kod Obrenovca pronašao je u jednom kontejneru pušku za koju je ispostavilo da je snajper! Oružje je poslato na veštačenje da bi se utvrdilo poreklo, kao i to da li je iz njega počinjeno neko krivično delo!

Mladić našao snajper u kontejneru/Foto: Ilustracija

- Mladić star 28 godina preturao je po kontejnerima u potrazi za praznim flašama. U jednom od njih primetio je nešto sumnjivo i ubrzo shvatio da je u pitanju puška. Svestan opasnosti odmah je obavestio policiju koja je oružje preuzela - kaže dobro obavešten izvor iz istrage.

Naime, policija je odmah izašla na lice mesta i obavila uviđaj. Kako saznajemo, policajci su utvrdili da je u pitanju snajper domaće proizvodnje i prosledili ga na veštačenje u Beograd da bi se utvrdilo poreklo puške i da li se eventualno vezuje za neko kriminalno delo.

- Puška je bila umotana u beli čaršav i stavljena u džak. Pronađena je u kontejneru u Grobljanskoj ulici - dodaje naš sagovornik.

Istraga o ovom slučaju je u toku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading