Cela Srbija jadikuje za njima: Ovo su blizanci koji su poginuli u saobraćajnoj nesreći

Autor: Blic, Republika

Hronika

04.08.2019

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Pešić (42), njegova majka Stanica i osmogodišnji sinovi blizanci nastradali su od posledica povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd - Niš kod skretanja za Požarevac kada ih je u njihov "sitroen", iz još uvek neutvrđenih razloga, udario Adem Smail (49) svojim "folksvagen šaranom".

Foto: facebook.com/Slavica Pesic
Blizanci koji su stradali u saobraćajnoj nesreći

Aleksandar, njegova majka i jedan od sinova izdahnuli su na licu mesta i hitne službe koje su pozvane da pomognu povređenima mogle su samo da konstatuju smrt. Drugi dečak, za koga se cela Srbija danas molila, izgubio je najtežu bitku u Urgentnom centru u Beogradu, gde je bio prebačen zbog teških povreda.

Kako su mediji kasnije preneli, Aleksandar je sa sinovima i majkom krenuo na Srebrno jezero na odmor. Kako je razveden od supruge, dečaci su kod njega bili na letnjem raspustu.

- Planirali su da se malo odmore, jer su dečaci na raspustu. On i Slavica borili su se za tu decu, dobili ih vantelesnom oplodnjom. Ne smemo ni da pomislimo kako je Slavici! - kazali su juče za "Blic" poznanici porodice Pešić.

Foto: facebook.com/KUD Gornja Gruža Toponica

Dečaci su živeli sa majkom, koja je medicinska sestra u Kniću, u Oplaniću. Ipak, redovno su posećivali oca i bili su izuzetno bliski.

- Saša je bio vezan za decu. Sinovi su mu bili srž života. Ranije je imao problema, bio je na Kosovu, ali su ga dečaci oporavili. Svojevremeno je radio kao obezbeđenje u prodavnici, a nedavno je promenio posao - navode Sašini poznanici.

Aleksandru je brat preminuo, a on je živeo sa majkom Stanicom i ocem Dragutinom, koji navodno boluje od Parkinsonove bolesti.

Foto: facebook.com/KUD Gornja Gruža Toponica

U drugim kolima bez povređenih

U automobilu Adema Smaila, poreklom sa Kosova i Methoije ali državljanina Finske, u trenutku sudara nalazili su se njegova supruga i dvoje dece. Srećom, niko od njih nije povređen. Smail je uhapšen ubrzo nakon nesreće i određen mu je pritvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading