Tuga do neba! Preminuo i drugi dečak iz saobraćajke kod Požarevca

Autor: kurir.rs

Hronika

04.08.2019

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedini preživeli iz jučerašnje stravične nesreće kod skretanja za Požarevac - osmogodišnji mališan i drugi sinčić blizanac za čiji život su se lekari lavovski borili posle pogibije njegovog oca Aleksandra, bake Stanice i brata blizanca (8) danas je izdahnuo u bolnici i pored svih napora da mu spasu život i održe makar njega u životu majci i dedi Dragutinu Pešiću iz Kragujevca, potvrđeno je iz porodice u Kragujevcu.

Foto: Ilustracija

Podsetimo, otac Aleksandar je, i ne sluteći da ide na put bez povratka, sa sinovima blizancima i majkom krenuo na Srebrno jezero gde je trebalo da provedu nekoliko dana na odmoru. Aleksandrovi sinovi živeli su kod svoje majke, od koje se on razveo pre nekoliko godina, a letnji raspust trebalo je da provedu kod oca.

Do stravičnog udesa je došlo u subotu u prepodnevnim satima, nešto posle 10 sati, kod mesta Mihajlovac, u blizini isključenja za Požarevac. Automobil kojim je upravljao Adem S. je iz, zasad nepoznatih razloga, udario otpozadi "sitroen" u kome su se nalazili Pešići. U prvi mah je bilo javljeno da je Pešiće udario Turčin u autombilu finskih tablica, a jutros je objavljena informacija da je reč navodno vozaču Albancu s Kosova s finskim tablicama.  

- Od siline udarca, "sitroen" se nekoliko puta prevrnuo i izleteo sa druma. Zaustavio se posle stotinak metara kraj puta. Na mestu su poginuli Aleksandar, koji je upravljao vozilom, i njegova majka Stanica, koja se nalazila na suvozačevom sedištu - naveli su istražni organi.

Kako je potvrdio direktor smederevske Opšte bolnice dr Nenad Đorđević, jedan od dečaka odmah je prebačen u smederevsku bolnicu, ali je podlegao povredama na putu do te zdravstvene ustanove. Drugo dete je bilo zbrinuto u Smederevu sa teškim povredama i reanimirano.

- Dečak je imao povrede grudnog koša, frakturu lobanje i, nakon reanimacije, upućen je u Beograd - naveo je dr Đorđević.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading