Svi zanemeli od šoka: U Kikindi baku proglasili mrtvom, a ona ispred pogrebnika otvorila oči

Autor: Alo, Republika

Hronika

03.08.2019

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo godinu dana nakon što je lekar Hitne pomoću u Kikindi proglasio baku Radojku S. (70) mrtvom, a ona se nakon desetak časova probudila živa, dogodio se novi bizaran slučaj. Ovoga puta, u pitanju je starica I.K. (89), takođe iz Kikinde, koju je lekar Hitne pomoći pregledao u njenoj kući i konstatovao smrt, ali se ispostavilo da je baka „oživela“ i da se nalazi u teškom zdravstvenom stanju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Starici I.K. (89) iz Kikinde doktori su već dali posmrtnicu, ali je ona "prevarila" smrt i otvorila oči u svojoj kući na zaprepašćenje pogrebnika kojeg je bakina rođaka zamolila da joj skine zlatne minđuše.

- U tom trenutku baka je otvorila očila. Ispostavilo se da živa. Zamislite koji je to šok bio - priča izvor blizak porodici.

Staricu I.K. je pregledao dežurni lekar Hitne pomoći u njenoj kući na poziv rođaka i tom prilikom konstatovao je smrt. Nešto kasnije došla je i pogrebna služba. Svi su se šokirali kada je baka davala znake života i otvorila oči. 

- Ponovo je pozvana Hitna pomoć koja je baku prevezla sanitetskim vozilom u Opštu bolnicu gde je hospitalizovana i smeštena na Odeljenju neurologije. U komi je i u vrlo teškom zdravstvenom stanju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Iz Doma zdravlja u Kikindi povodom ovog slučaja još nema zvaničnog saopštenja, ali je direktorica dr Biljana Marković rekla da će se medijima obratiti u ponedeljak, nakon izveštaja interne Komisije za unutrašnju kontrolu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading