Zaplena u Velikom Gradištu: Uhapšen diler koji je pravio lažne tablice i falsifikovao dokumenta!

Autor: Tanjug

Hronika

01.08.2019

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su N. B. (49) iz okoline Velikog Gradišta, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog zaplenila oko 1,7 kilograma marihuane i oko 14 grama amfetamina, saopštila je danas PU Požarevac.

Pronađene su i 24 inostrane registarske tablice motocikala i više različitih pečata državnih organa Slovenije i Italije pa će protiv njega, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Velikom Gradištu biti podneta i krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično delo falsifikovanje isprava.


U stanu je pronađena i lovačka puška njegovog 68. godišnjeg oca, protiv koga će biti podneta krivična prijava za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden tužiocu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading