Stravične scene u dvorištu osnovne škole u Nišu: Vojnik naočigled prolaznika sekao vene

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

31.07.2019

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava drama odrigrala se u sredu oko 16 sati u dvorištu niške Osnovne škole "Bubanjski heroji" u naselju Ledena stena kada je meštanin ovog kraja I. N. naočigled brojnih prolaznika, pokušao sebi da oduzme život tako što je prerezao vene. On je u nesvesnom stanju prevezen u niški Klinički centar i na sreću, nije životno ugrožen.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Prema raspoloživim informacijama, on je došao u dvorište ove niške škole, seo na zemlju i počeo da seče vene oštrim predmetom. Kada su videli da obilno krvari, prolaznici su odmah pozvali Hitnu pomoć koja je, kako kažu, stigla za pet minuta, ali je čovek prvobitno odbijao pomoć.

- Nije dozvoljavao lekaru i mediciskoj sestri da priđu i ukažu pomoć preteći da će i na njih da nasrne. Dramio je, vikao, a kraj njega je bila devojka koja je plakala i molila da se urazumi i prihvati pomoć lekara. Drama je trajala više od pola sata, a čovek je sve vreme obilno krvario. Kada su primetili da se polako opušta i skoro kolabira članovi medcisnke ekipe su pritrčali, brzo ga utovarili u kombi i odvezli u Urgentni centar - priča jedan od očevidaca.

Meštani ovog kraja ostali su u čudu da je njihov komšija mogao umalo sebi da oduzme život i to na javnom mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading