NOVI PAZAR: Produžen pritvor napadaču na policajca!

Autor: Agencije, Republika

Hronika

10.09.2017

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokrenuta je istraga protiv Dž.K. (34) iz Novog Pazara zbog sumnje da je u četvrtak pucao na policajca na dužnosti Dragana Čekanovića i tada doveo u opasnost i život njegovog kolege. Određen je pritvor do 30 dana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Napadaču produžen pritvor

Adnan Baćićanin, portparol Tužilaštva rekao je radiju "Sto plus" da je osumnjičenom posle saslušanja odredjen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

- Pritvor je odredjen zbog opasnosti od bekstva, uticaja na svedoke, opasnosti da ponovi, odnosno dovrši krivično delo, kao i zbog činjenice da se vodi krivični postupak za delo za koje se može izreći kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja je doveo do uznemirenja javnosti - kazao je Baćićanin.

On je dodao da je pritvor do 30 dana odredjen i R. F. (43), H. B. (38), F. S. (33) i E. Z. (37)  zbog sumnje da su na različite načine pomagali osumnjičenom da ne bude otkriven.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading