Preokret! Portal Republika saznaje da dečak neće da skoči nego beži od kuće

Autor:

Hronika

30.07.2019

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava drama odigrava se u Knez Danilovoj ulici. Dečak (15) za koga se u prvi mah pretpostavljalo da želi da se ubije, prema saznanjima našeg portala, u stvari beži od kuće.

RepublikaFoto: Public
Foto:Ilustracija

Nezvanično saznajemo, prema eksluzivnim informacijama do kojih je došao portal Republika.rs preko izvora bliskih MUP-u, nije tačno, kako su pisali beogradski mediji, da je dečak (15) hteo da skoči sa zgrade i izvrši samoubistvo, nego je preko terase pobegao od kuće, a u tom trenutku neko od komšija ga je spazio i posumnjao da dečak hoće da skoči.

Kako saznajemo on je sa svoje terase prešao na susednu, preskočio nekoliko njih, i tako pobegao. Sestra je prijavila da je njen brat izašao na terasu i preskočio par njih i tako pobegao iz kuće. Majka je zvala policiju i nema potvrde da je dečak zaista imao nameru da skoči. Inače, tinejdžeru ovo nije prvi put da beži od kuće.

Policija još uvek intenzivno traga za dečakom. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading