Saobraćajka u Boleču: Čabarkapa udario pešaka, od siline udara odleteo na kolovoz

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Čabarkaba (39), bivši dečko učesnice rijalitija Aleksandre Subotić, opet imao udes! Ovog puta, Čabarkapa je u beogradskom naselju Boleč pokosio pešaka koji je pretrčavao ulicu! Srećom, mladić M. S. (24) prošao je bez težih povreda!

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Aleksandar Čabarkapa

Uviđaj

Nesreća se dogodila krajem prošle nedelje, 25. jula oko 15 časova. Čabarkapa je bio u automobilu svoje supruge Klaudije.

- On je upravljao automobilom "folksvagen pasat" kada je na raskrsnici ulica Smederevski put i Maršala Tita u Boleču iznenada naleteo na pešaka koji je pretrčavao put van obeleženog pešačkog prelaza. Čabarkapa je mladića od siline udarca najpre bacio na haubu i vetrobransko staklo, a potom ga odbacio na kolovoz! - kaže izvor Srpskog telegrafa i dodaje da je pravo čudo kako je 24-godišnjak prošao bez težih povreda.

Izvor: Čabarkapi bilo zeleno, M. S. pretrčavao ulicu van pešačkog prelaza

Kako navodi naš sagovornik, Čabarkapa je odmah izleteo iz vozila u nameri da pomogne povređenom mladiću, a ubrzo je na lice mesta došla i policija, koja je obavila uviđaj.

- Policajci su ispitali sve očevice koji su se zatekli na licu mesta u trenutku udesa. Utvrđeno je da je Čabarkapi bilo upaljeno zeleno na semaforu i da se on kretao propisno. Takođe, odmah je podvrgnut alko-testiranju, ali je utvrđeno da nije bio pod dejstvom alkohola u trenutku udesa - priča naš sagovornik.

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Aleksandra Subotić

Bivši dečko Aleksandre Subotić, osim šoka, u udesu je zadobio i štetu na automobili u visini od oko 1.000 evra.

- Ukoliko se utvrdi da je pešak kriv, on bi mogao i da plati popravku ulubljenje haube. U tom slučaju, Čabarkapa će moći da od policije traži zapisnik sa uviđaja i da tuži mladića za nadoknadu štete - objašnjava naš sagovornik.

Afera

Podsetimo, Čabarkapa je široj javnosti postao poznat nakon što je otpočeo vezu sa kik-bokserkom Ljubom Pantović, a potom, dok je ona bila u rijalitiju "Farma", uplovio u emotivne vode sa njenom, tada maloletnom, ćerkom Aleksandrom Subotić, sa kojom ima dete.

Zbog udesa propustio suđenje

Čabarkapa se pre nekoliko meseci ponovo našao u žiži javnosti, kada je zbog saobraćajke u Bulevaru kralja Aleksandra zakasnio na suđenje za pokušaj ubistva.

- Čabarkapa je tog dana krenuo na suđenje po tužbi učesnika "Zadruge" Karađorđa Subotića, inače oca njegove bivše devojke Aleksandre. Ipak, na putu ka Višem sudu doživeo je udes kada se u njegov džip zakucao vozač jednog automobila. Na sreću, niko nije povređen - kaže izvor.

Debeo dosije

Aleksandar Čabarkapa iza sebe ima poduži dosije i nekoliko osuđujućih presuda. Osuđen je na tri godine zatvora zbog učestvovanja u otmici Nebojše Šarovića, kuma Andrije Draškovića, ali i petogodišnju robiju zbog iznude, međutim, taj predmet je vraćen na ponovno suđenje. Takođe, protiv njega je podnošeno i nekoliko krivičnih prijava.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading