SUDAR TRI AUTOMOBILA KOD NIŠA: Povređena majka i dvoje dece

Autor: Kurir, Republika

Hronika

29.07.2019

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sudaru tri automobila kod sela Malča na desetak kilometara od Niša povređena je majka i dvoje dece koja su, kako saznajemo u Kliničkom centru Niš, van životne opasnosti. U policiji je rečeno da se saobraćajna nesreća dogodila oko 15 sati.

- U sudaru su učestvovala tri putnička vozila. Jedno je Mazda zaječarskih registarskih oznaka kojim je upravljao S.M.(56). Drugo vozilo je "Reno kangu" iz Beograda kojim je upravljao M.P.(32) i za volanom trećeg vozila, Renoa bila je žena sa troje dece u automobilu. Žena i dvoje dece su zadobili povrede, ali za sada ne znamo stepen ozleda - rečeno nam je u policiji.

U Kliničkom centru nam je rečeno da su svi iz ovog saobraćajnog udesa van životne opasnosti. - Mi smo primili ženu iz tog udesa i dva deteta. Dijagnostika je u toku, ali prema prvim informacijama svi su dobro i van životne opasnosti - rečeno nam je kratko u Kliničkom centru.

Uzrok nesreće se ispituje, rekli su nam u policiji. Jedan od uzroka sigurno je i jak pljusak kiše koji se baš tada sručio na Niš tako da je put bio klizav, a i slaba je bila vidljivost.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading