Put je prav, pa se vozači zanesu... Nema godine da neko ne nastrada! Četvoro tinejdžera tragično stradalo u "ULICI SMRTI"!

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

27.07.2019

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isražni organi će utvrditi uzrok teške saobraćajne nezgode u Tabanoviću kod Šapca, u kojoj su jutros na licu mesta poginule Sara L, Tanja L. i Ivana B, koje su tek napunile 18 godina, kao i Miodrag J, star 21 godinu. Tokom dana je, po nalogu tužilaštva, obavljena obdukcija tela nastradlih, koja će takođe pomoći da se sazna prava istina.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Ivana B, Miodrag J, Sara L. i Tanja L.

Izvor Telegrafa.rs iz istrage otkriva detalje tragedije koja je u crno zavila četiri porodice u Mačvanskom Pričinoviću kod Šapca i Klenju kod Bogatića.

- Automobil se prevrtao tri puta pošto je udario u ćupriju, potom u bankinu, pa u drugu ćupriju od koje se odbio i odleteo u vazduh najmanje četiri metra visoko i na kraju udario u banderu od ulične rasvete - kaže naš izvor.

Ovo objašnjava kako su troje mladih, koji su sedeli pozadi ispali iz automobila.

Prve komšije iz ulice kraj mesta nesreće navode da je prizor bio kao iz najstrašnijih horor filmova. Oni su, nakon što ih je razbudio strahovit udarac istrčali na ulicu da pomognu i bili su šokirani kada su zatekli četiri beživotna tela.

- Ležali su razbacani onako kako su ispadali iz automobila u letu. Jednoj devojci je bila otkinuta ruka koja je pala nekoliko metara od nje. Nekome je pukla glava i delovi mozga su bili na travi. Svuda je bilo krvi, njihova odeća, cipele, torbice sa šminkom, mobilni telefoni... - priča sagovornik Telegrafa.

Na prednjim sedištima su bile dve sestre - Maja, koja je vozila i mlađa Sara. One su, tvrde očevici bile vezane sigurnosnim pojasevima. Maja je, kažu, jaukala i zapomagala, ali nije bila svesna da joj je sestra sedela mrtva na sedištu pored njenog.

Sara L. je završila treći razred Medicinske škole u Šapcu i ove nedelje je trebalo da proslavlja punoletstvo. Sa njom je u smrt otišla i najbolja drugarica iz razreda Tanja L, koja je rodom iz Klenja kod Bogatića.

ULICA SMRTI

Meštani Tabanovića nazivaju put kroz njihovo selo, koji vodi do Šapca, "ulicom smrti". Kažu da je put veoma prometan, ali uzan, bez trotoara i biciklističke staze, a asfalt na putu je oštećen i sa dosta udarnih rupa.

- Put je prav, pa se vozači zanesu i pritisnu papučicu gasa. Nema godine da neko ne nastrada. Pre pet godina pola kilometra dalje od mesta gde su poginula ova deca, poginulo je četvoro gastarbajtera, među njima i jedna trudnica, a pre tri godine jedan čovek na motoru - kažu meštani.

Još nije potvrđeno kada će porodice obaviti sahranu. Troje nastradalih je iz Mačvanskog Pričinovića i u ovom selu nema kuće koja ne tuguje za izgubljenim mladim životima.

Četvrta nastradala Tanja L. je iz Klenja, kod Bogatića. Njena porodica je u žalosti, a u njihovom bolu saučestvuje celo selo, kao i svi pripadnici Policijske stanice u Bogatiću gde radi njen otac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading