Lekari pregledali devojčicu (8) koju je napastvovao moler iz Ečke, evo kroz kakav pakao je prošlo dete

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

26.07.2019

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

R. J. (42) iz Ečke uhapšen je u sredu zbog sumnje da je u susednom selu Botoš pokušao da siluje osmogodišnju devojčicu u kući porodice u kojoj je bio angažovan kao fizički radnik.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

Kako se saznaje, osumnjičeni R. J. je poznat fizikalac u ovom kraju, koji je radio sve moguće poslove, od šegrtskih do molerskih i zidarskih. Tako ga je angažovala i porodica napadnute devojčice, u čijoj je kući navodno trebalo da kreči zidove.

Šok meštana

Meštane sela Batoš šokirala je vest da je u njihovom selu devojčica bila žrtva pedofila, a za slučaj su saznali iz medija.

- Ne znam šta se desilo, ali je strašno ukoliko je sve to tačno. Porodica devojčice ne priča ništa vezano za to, ali bi zbog bezbednosti druge dece trebalo da se zna ko je bolesnik koji je uradio tako nešto - kaže jedan od meštana

Bila sama u kući

Dete su kobnog dana čuvali baka i deka jer su joj roditelji sa kojima živi u Novom Sadu bili na poslu. Osumnjičeni je navodno iskoristio nepažnju starijih supružnika i trenutak kada su bili u dvorištu.

- Dete se igralo u kući kada je napasnik u jednom trenutku ušao i počeo da je spopada i dodiruje po intimnim delovima tela. Potom je otišao korak dalje, sve u nameri da napastvuje dete. Zašto je na kraju odustao od svojih namera nije sasvim jasno, ali pretpostavlja se da su u tom trenutku baka ili deka devojčice ušli u kuću i tako ga omeli u ostvarivanju namere - kazao je dobro obavešten izvor.

On kaže da je devojčica ubrzo nakon pokušaja silovanja ispričala baki šta joj se desilo.

- Prestravljena žena nije želela ništa da prepusti slučaju i dete je odmah odvela kod lekara u zrenjaninski Urgentni centar. Lekari su pregledom utvrdili, na osnovu određenih povreda, da je dete ipak pretrpelo neki vid seksualnog zlostavljanja, ali ne i da je silovano. Slučaj je prijavljen policiji i R. J. je uhapšen i pritvoren - objasnio je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading