Otac nestale Marije otkrio jezive detalje: Moja ćerka je kući došla kao drogirana, ne može da stoji na nogama

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

26.07.2019

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Đenadić, otac šesnaestogodišnje Marije iz Ratkovca kod Lajkovca, koja je juče pronađena posle tri dana nestanka, tvrdi da njegovu ćerku jeste oteo muškarac koji se lažno predstavljao na Fejsbuku. On ogorčeno poručuje da nisu tačni navodi da je devojčica sve vreme bila kod dečka.

Foto: facebook.com/printscreen
Nestala devojčica Marija Đenadić tvrdi da nije silovana

- Hvala lajkovačkoj policiji što je pomogla da se moja ćerka pronađe. Došla je kući u jako lošem stanju. Na jednu nogu uopšte ne može da stane. Priča nepovezano, kao da je drogirana. Kaže da je primila neku injekciju i da je to bio apartman sa puno devojčica. Sve su imale između 14 i 16 godina - priča Zoran za Telegraf.

Kako kaže, devojčica tvrdi da nije silovana i zlostavljana, ali njen otac poručuje da bi to tek trebalo utvrditi pregledom. 

Podsetimo, Marija je nestala u ponedeljak, kada je poslednji put viđena oko 15 sati, na putu Slovac - Lajkovac. Na sebi je imala kratak šorts, roze majicu i torbicu.

Komšije su tada ispričale da je Marija prošle godine doživela neprijatnost, kada je otišla da se vidi sa dečkom koga je upoznala preko društvenih mreža.

- Ušla je u njegova kola, vozili su se neko vreme, a onda ju je on izbacio i ostavio pored puta - prisećaju se komšije za Telegraf.

Policija ju je pronašla sinoć, u jednom marketu u Beogradu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading