Novi detalji istrage: Ubica ukrao skuter, pa izrešetao Totića

Autor: novosti.rs

Hronika

24.07.2019

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skuter sa kojeg su ispaljeni smrtonosni hici u Stefana Totića (28) je ukraden, a na njemu je bila "falš" tablica.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Ovo su prvi rezultati istrage brutalnog ubistva mladića u noći između ponedeljka i utorka na Dušanovcu u Beogradu. Registracija pripada drugom dvotočkašu, a policija veruje da je ova likvidacija povezana sa narko-poslovima u glavnom gradu.

Đorđe Simić (25), koji je bio sa Totićem u automobilu kada je ubijen, ispričao je policiji sve o samom događaju, ali je izbegao da govori o poslovima svoga druga. Tvrdio je da ne zna čime se Totić bavio, a da su kobne noći krenuli u provod. Lice ubice nije video, jer je imao kacigu, a nije mogao ni da opiše skuter.

Policija je, ipak, vrlo brzo došla do novih informacija o dvotočkašu zahvaljujući snimcima sa jedne od kamera postavljene na privatnom objektu, nedaleko od mesta događaja. Motiv se, zasada, traži u Totićevom navodnom rasturanju narkotika.

- Ispituje se indicija da je u poslovima sa drogom ostao dužan izvesnu količinu para - navodi izvor blizak istrazi. - Možda to i ne bi bio problem da nije potvrdio da ne duguje ništa. Pored toga, neki operativni podaci pokazuju i da je "zašao" na tuđu teritoriju kada je reč o dilovanju. To se u kriminalnim krugovima ne prašta.

Policija je i u sredu ispitivala njegove drugove i članove porodice. Većina nije znala ili htela da kaže da li mu je neko pretio, odnosno da li je pričao ko bi mogao da mu dođe glave.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading