Višnja je u nedelju htela da se ubije, komšija je sprečio, ali uzalud! Ovo je ispovest njene majke koja je već sahranila jedno dete

Autor:

Hronika

24.07.2019

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samoubistvo devojke na Novom Beogradu uznemirilo je stanovnike u Bulevaru Arsenija Čarnojevića!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Naime, Višnja B. (34) ubila se juče skokom s balkona zgrade u Bulevaru Arsenija Čarnojevića na Novom Beogradu.

Samoubistvo se desilo oko 14 časova, a kako saznajemo, nesrećna devojka pokušala je sebi da oduzme život i u nedelju, ali ju je komšija tada sprečio u toj nameri.

- Bila je odličan student, divno dete, a od pre sedam godina boluje od psihoze i bila je na lečenju. Borila sam se da joj pomognem, ali šta vredi kada lekari nisu dali sve od sebe da pomognu i njoj i meni - kaže uplakana majka Višnje B.

 

 

Kako kaže, njena ćerka je u nedelju pokušala da skoči s balkona, ali je komšija to video i tada su je odveli na psihijatriju.

- Rekli su mi da pojačam dozu lekova i vratili je kući. Juče sam je na trenutak ostavila samu i čula sam jeziv udarac - priča uplakana majka i dodaje da je odmah znala šta se dogodilo. Imala je dvoje dece, ali je ostala bez oboje. Jedno dete joj je preminulo od sepse, a sad je izgubila i ćerku.

- Prvo dete sam izgubila zbog nepažnje lekara, a sada sam ostala i bez Višnje. Mnogo mi je teško - rekla je ona.

- Da je Višnja ostala u bolnici, danas bi bila živa - priča ova napaćena žena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading