Šok snimak udesa iz Strahinjića Bana! Manijak seo za BMW, pa pokosio porodicu sa detetom (3)

Autor: Pink, Republika

Hronika

24.07.2019

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Marković je svojim BMW-om 27. juna izazvao incident u Ulici Strahinjića Bana u Beogradu, u kojem su povrđene tri osobe.

RepublikaFoto: Republika
Udes u kojem je povređenja cela porodica

Marković je prilikom incidenta vozio "BMW" sa francuskim registarskim tablicama, krećući se neprilagođenom brzinom. Najpre je udario u drugi automobil, izleteo van kolovoza gde je naleteo na još jedan parkiran automobil koji je, kako se veruje, od siline udarca uleteo u letnju baštu jednog ugostiteljskog objekta.

Tom prilikom povređeni su Stefan M. (43) i njegova supruga Slađana M. (33), kao i njihova trogodišnja ćerka. Marković je uhapšen sutradan u večernjim satima na graničnom prelazu Kladovo.

Na snimku sa sigurnosne kamere, jasno se vidi BMW koji se velikom brzinom kreće ulicom, a zatim udara u parkirani automobil u Strahinjića Bana. 

On je priznao je krivicu i zaključio sporazum o priznaju krivice sa Prvim osnovnim tužilaštvom, prema kom je osuđen na godinu dana kućnog zatvora zbog krivičnog dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Takođe mu je izrečena mera oduzimanja vozačke dozvole na šest meseci.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading