NESTAO BEZ TRAGA Miroslava porodica traži danima, otišao na motoru i više se nikome nije javio

Autor: Blic, Republika

Hronika

24.07.2019

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica i prijatelji i dalje tragaju tragaju za Miroslavom Armackim (23) iz Melenaca kod Zrenjanina, mladićem koji je bez traga nestao nakon što je otišao da se vozi svojim dvotočkašem.

RepublikaFoto: nestalisrbija.rs
Nestali mladić iz Zrenjanina MIROSLAV ARMACKI

Miroslav je u trenutku nestanka na sebi imao maskirne pantalone, sivu trenerku sa zelenim linijama kod ramena i maslinaste patike, visok je oko 170 centimetara. Njegov brat Aleksandar zamolio je sve građane koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave policiji.

- Mi i dalje tražimo i neću se zaustaviti dok ga ne pronađem. Upravo dronom pretražujemo područje - rekao je za "Blic" njegov brat Aleksandar koji je do sada već organizovao nekoliko potraga za mladićem.

Apel za pomoć podelio je na društvenim mrežama i Igor Jurić osnivač Fondacije "Tijana Jurić".

- Uz vašu pomoć smo uspeli pronaći mnogo dece i odraslih do sada. Možda baš vaše deljenje ove informacije može biti od ključnog značaja za povratak kući ovog momka - napisao je Jurić na svom Fejsbuk profilu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading