Za ubistvo biznismena iz Novog Pazara sumnjiči se i porodica

Autor: K.J

Hronika

24.07.2019

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija i dalje istražuje ko je u noći između nedelje u ponedeljka ispred njegove kuće u naselju Rasadnik nožem ubio biznismena Nedžiba Kačara. Pod lupom su lopovi, Kačarovi poslovni saradnici, ali i porodica!

RepublikaFoto: facebook.com/nedzib kacar
Nedžib Kačar

- Kačar je psihički maltretirao tasta i taštu, bukvalno ih držao zatočene u kući pokušavajući na taj način da privoli ženu, koja ga je ostavila, da mu se vrati. Na nju je pucao pre više godina i ona je tada pobegla u Francusku i preudala se. Za pucnjavu je i robijao, a dane je provodio u zatvorskoj bolnici zbog psihičkih problema, koji nisu prestali ni po izlasku iz zatvora. Iz tog braka ima četvoro dece, a godinama je u sukobu i sa najstarijim sinom - pričaju komšije.

Kako saznajemo, istraga je usmerena i na Kacarove poslovne partnere.

- Družio se sa opasnim ljudima, kojima je davao novac na kamatu. Nije isključeno da je ubijen zbog duga. Manje verovatno je da su ga izboli lopovi koji u poslednje vreme obijaju kuće bogataša u tom kraju - objašnjava izvor Srpskog telegrafa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading