(FOTO) Kraljevom se ore jauci: Svi oplakuju mladića koji je krenuo na more ali je u putu poginuo

Autor: Mediji, Republika

Hronika

22.07.2019

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Motociklista Vladan Živković (30) iz Vitanovca kod Kraljeva poginuo je u nedelju oko 17 časova na magistralnom putu Berane - Bijelo Polje u mestu Srđevac, kada je na njegov motocikl naleteo automobil "golf 2", kojim je upravljao Vladimir Turović iz Bijelog Polja.

RepublikaFoto: facebook.com/Vladan Zivkovic
Tragično nastradali Vladan Živković

- Sumnja se da je vozač automobila sekao krivinu na putu pri velikoj brzini, kada se iz suprotnog smera pojavio motocikl. Od siline udara Živković je preleteo automobil, pao i na mestu ostao mrtav. Nažalost, kompletna oprema koju je imao na sebi nije mogla da mu spase život - prenose mediji.

Živkovićev poznanik je objasnio da je mladić bio veliki obožavalac motora: - Dugo je vozio motore i često ih je menjao. Bio je pravi zaljubljenik. I ovaj motor na kom je nastradao kupio je nedavno i krenuo je s prijateljima na more. Ali, nažalost, nije stigao - pa dodao da je i ranije imao saobraćajne nesreće.

U Živkovićevom rodnom Vitanovcu svi za njega imaju samo reči hvale.

- Bio je dobar mladić. Iza sebe je ostavio roditelje i starijeg brata, koji je oženjen i ima svoju porodicu. Vlada nije stigao da se oženi. Imao je svoju firmu za preradu drveta, a pre nekog vremena se preselio u Kraljevo, gde mu je smeštena firma. Sve nas je veoma pogodila ova tragedija, što opet svedoči o tome kakav je Vlada bio čovek - završava on.

Foto: facebook.com/Vladan Zivkovic
Strastveno je voleo motore

Crnogorski mediji objavili su fotografije sa mesta nesreće koje jasno svedoče o tome koliko je sudar bio stravičan. Delovi Živkovićevog motocikla bili su rasuti po putu, a saobraćaj je na ovoj deonici puta zbog uviđaja bio usporen nekoliko sati. Kako je otkrio sagovornik, porodica nesrećnog Vladana uputila se u Crnu Goru kako bi preuzela telo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading