SRPSKI TELEGRAF OTKRIVA: Bahate policajce odali snimci kamere

Autor:

Hronika

21.07.2019

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajce Nenada J. (37) i Dragana B. (30), koji se sumnjiče da su brutalno prebili i izboli nožem Darka M. (30) 30. juna nedaleko od poznatog prestoničkog restorana "Nacionalna klasa" na Novom Beogradu, odale su nadzorne kamere obližnjih lokala!

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Nenad J. i Dragan B.

Naime, sem policajaca zbog pokušaja ubistva mladića, uhapšen je i jedan crnogorski državljanin D. V. (26), a kobnog dana ceo napad snimile su kamere.

- Osumnjičeni policajci i Crnogorac identifikovani su na osnovu snimaka sa nadzornih kamera sa splavova u blizini ovog restorana. Četvrti saučesnik uhapšenih, koji je napadnutog mladića izbo nožem, takođe je identifikovan i u toku je intenzivna potraga za njim - kaže izvor Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Pravio probleme: Protiv Nenada J. već vođeni disciplinski postupci

ŠTITILI KRIMINALCE

Ovo nije prvi put da su uhapšeni policajci dovođeni u vezu sa kriminalnim aktivnostima.

- Uhapšeni Nenad J. je i ranije bio problematičnog ponašanja, zbog čega su protiv njega vođeni i disciplinski postupci. Inače, i Nenad J. i Dragan B. su dovođeni u vezu sa nezakonitim radnjama, zbog čega su se nalazili pod budnim okom inspektora. Sumnja se da su sarađivali i štitili određene ljude iz kriminogene sredine, ali i da su se, pored svog regularnog posla, bavili obezbeđivanjem splavova - dodaje izvor.

Nenad J. i Dragan B. su dovođeni u vezu sa nezakonitim radnjama, zbog čega su bili pod nadzorom inspektora

Dosije policajaca

 

protiv Nenada J. već vođeni disciplinski postupci
Dragan B. poznat kao MMA borac
sumnjiče se za zloupotrebu službenog položaja i pomaganje u pokušaju ubistva
dovođeni u vezu sa kriminalnim aktivnostima
RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Zloupotreba: Dragan B. se bavio borilačkim sportovima

Podsetimo, brutalni napad dogodio se 30. juna oko šest sati ujutru. Najpre je došlo do svađe između osumnjičenih i napadnutog mladića na obližnjem splavu, nakon čega se obračun preneo ispred lokala.

Napadnuti mladić je u jednom trenutku izvadio pištolj i krenuo da preti, nakon čega su ga policajci, pokazavši službene značke, razoružali, a potom ga je muškarac za kojim se traga izbo nožem. 

Osumnjičenima to nije bilo dovoljno, već su policajci i Darko M. prebili ranjenog, a potom napravili lažnu službenu belešku o incidentu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading