Brod udario u splav kod Zrenjanina, povređen bračni par

Autor: telegraf.rs

Hronika

20.07.2019

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve osobe su povređene kada se teretni brod u četvrtak uveče zakucao u splav na Tisi. Oni su kolima Hitne pomoći odmah prevezeni u Urgentni centar u Zrenjaninu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

N. Antić (61) i D. Antić (61), inače bračni par iz sela Taraš kod Zrenjanina, spavali su u sobi na splavu, kada je teretni brod skrenuo sa svoje putanje i udario direktno u njihovu vikendicu.

Kako je  ispričao sin Lj. Antić, njegovi roditelji samo su pukom srećom preživeli.

- Sve se dogodilo u večernjim satima, brod je skrenuo i udario u obalu, splav je potpuno uništen i smrskan, što vam pokazuju i fotografije koje prilažem. Roditelji su u trenutku udara broda bili na splavu, kompletna konstrukcija pala je na njih, na svu sreću, ostali su živi - priča potreseni sin.

Prema njegovim rečima, ovaj bračni par jedva je uspeo da se izvuče ispod ruševina i ode do obližnjih kuća gde su pozvali pomoć. Potom su primljeni u Urgentni centar gde im je ukazana pomoć.

- Za sada su dobro, ali imaju povrede, očekuju ih dodatni lekarski pregledi - ispričao je sin supružnika.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading