Krivična prijava protiv negovateljice iz pakla! Zlostavljala i mučila dete (2) u Zvečanskoj, snimak monstruoznog čina zgrozio Srbiju

Autor:

Hronika

19.07.2019

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu saslušali su, po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, Đ. A. (23) zbog sumnje da je izvršila krivično delo zlostavljanje i mučenje.

RepublikaFoto: facebook.com/Pokret Levijatan - STOP Animal ABUSE
Krivična prijava za ovo monstruozno delo

Nakon saslušanja u policiji protiv osumnjičene je, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršila navedeno krivično delo.

Sumnja se da je Đ. A., koja radi u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine „Zvečanska“, ovo krivično delo izvršila nesavesnim radom i ophođenjem suprotno pravilima ove ustanove prema dvogodišnjem dečaku o kome je bila dužna da se stara.

Podsetimo, na snimku se jasno vidi kako mlada vaspitačica nosi dete kao da je neki predmet, a zatim drugo slika i dopisuje se sa nekim dok deca plaču.

UZNEMIRUJUĆI VIDEO POGLEDAJTE OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Joca

19.07.2019 14:18

Otkaz i zabrana bavljenja decom u svim ustanovama!!!