SONJA PLANIRA DA MI OTME ĆERKICU!

Autor:

Hronika

08.09.2017

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Aleksandar Vuksanović zvani Aca Lukas podneo je krivičnu prijavu protiv još uvek zakonite supruge Sonje Vuksanović. Kako Srpski telegraf saznaje, Vuksanović je prijavio suprugu zbog zapuštanja i zlostavljanja njihove ćerke Viktorije, kao i kršenja porodičnih obaveza. On takođe sumnja da Sonja hoće da "otme" njihovu ćerku i odvede je u Nemačku!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ko je Acin svedok za tvrdnje o otmici male Viktorije

Kako saznajemo, folker je tražio da sud donese privremenu meru kojom se Sonji Vuksanović zabranjuje izlazak iz zemlje sa Viktorijom. Kao razlog naveo je da sumnja da Sonja planira da odvede dete u Nemačku da on ne bi mogao da je vidi, a potom da mu traži novac da bi se vratila.

Ko je glavni svedok za ove tvrdnje, da li postoji osnov za privremenu meru zabrane Sonjinog izlaska iz Srbije i šta o svemu kažu advokati? 

Na koga Nenada Čanka podseća, likom i delom, Saša Janković?

Kakvu prošlost iza sebe ima Nebojša Nosović, kojeg je policija uhapsila zbog pretnji da će likvidirati Aleksandra Vučića?

Kakva su sve pitanja poznati postavili Miroslavu Lazanskom, ali i kako im je on odgovorio?

Da li se majka Slobodana Miloševića ubila zbog Mirjane Marković?

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja, otkrivamo u sutrašnjem štampanom izdanju Srpskog telegrefa za 9. i 10. avgust kao i na portalu Republika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading