Ovo je Ljubica Mićić, upucana jutros u noge! Policija traga za motoristom koji je sasuo metke u direktorku banke

Autor: Kurir, Republika

Hronika

18.07.2019

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubica Mićić, zaposlena u beogradskoj banci, ranjena je jutros rano na Zvezdari, kada je nepoznati napadač na skuteru prišao, skinuo kacigu i zatim ispalio više metaka u njenom pravcu.

Foto: printscreen/linkedin.com
Ljubica Mićić

 

 

Sve se odigralo kada je krenula na posao, na samo dvadesetak metara od zgrade u kojoj živi.

Sudeći prema profilima na društvenim mrežama, Ljubica radi u Sberbanci, sa iskustvom u bankarstvu. Radila je u više privatnih firmi, a od 2005. do 2014. godine predavala je ekonomiju u srednjoj školi Vuk Karadžić.

Komšije čule rafal pa jauk

Komšije otkrivaju da je Ljubica direktorka novobeogradske filijale, da je razvedena i da je majka jedne ćerke koja je trenutno na letovanju.

Kako tvrde, ulica u kojoj žive - Banjska jeste mirna i jednosmerna ulica a jutros ih je iznenadilo kada su videli vozača skutera kako ulazi u ulicu ali iz suprotnog smera... Kada se Ljubica primakla kolima, vozač skutera se zaustavio skinuo kacigu i počeo da puca!

Neki od komšija očevidaca tvrde da je reč o nepoznatom krupnijem muškarcu, a drugi koji su se ubrzo našli pored ranjene Ljubice tvrde da su od nje čuli da je videla ženu?!

Kako kažu neki od njih, jutros oko 7.45, začuli su rafale, a potom i jauk.

- Čuo sam pucnjavu i ženu kako vrišti i zapomaže. Istrčao sam na terasu i video ženu kako ležali kraj svog automobila parkiranog na 15-ak metara od zgrade u kojoj živi. Ovo su delovali kao meci upozorenja - kaže komšija i dodaje da Ljubica "nema nikakve veze sa kriminalom ili nečim sličnim", ističu svedoci ove pucnjave.

Komšije dodaju i da je Ljubica razvedena ali da je sa bivšim mužem u izuzetno dobrim odnosima jer imaju dete tako da "sumnjaju da bi sve ovo moglo da ima veze sa nekakvim porodičnim sukobima..."

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading