Stravičan sudar kod Aleksinca: Prevozili kolače do Niša pa se zakucali u kombi, Strahinji (23) se još uvek bore za život

Autor: telegraf.rs

Hronika

17.07.2019

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila na autoputu Beograd-Niš kod Aleksinca, stradao je M. Ć. (43) iz Beograda, a dvadesettrogodišnji Strahinja K. iz Aranđelovca zadobio je povrede glave, vrata i grudnog koša. Prema prvim informacijama, oni nisu imali vezane pojaseve.

RepublikaFoto: Photo by rawpixel on Unsplash
Foto: Ilustracija

Majka Strahinje, kojem se lekari bore za život, Draginja, kaže da su njen sin i njegov kolega jutros krenuli za Leskovac kako bi isporučili proizvode firme u kojoj su radili. 

- Ne znam šta se desilo, sin je jutros otišao na posao, čula sam da je imao nesreću. Na putu smo za Niš, idemo u bolnicu da vidimo šta je sa njim. O čoveku koji je bio sa njim ne znam ništa osim da su radili u istoj firmi - rekla je zabrinuta žena.

U firmi za proizvodnju torti i kolača, gde je Strahinja K. zaposlen, potvrdili su da su u sudaru učestvovali njihovi radnici, ali nisu želeli da iznose detalje.

- Ništa ne znamo, čekamo informacije o događaju. Za sada ne možemo ništa da kažemo - rekli su oni.

Podsetimo, do tragedije je došlo kada je kombi koji je prevozio kolače, krećući se iz pravca Beograda ka Nišu iz još neutvrđenih razloga skrenuo na zaustavnu traku gde je bio parkiran šleper paraćinskih tablica koji se zaustavio zbog kvara.

Od siline udara, iako potpuno uništen, kombi je nastavio da se kreće još pedesetak metara. Vozač M.Ć. je poginuo na licu mesta dok je Strahinja K. zadobio povrede glave, vrata i grudnog koša i zbrinut je u niškoj bolnici gde mu se lekari bore za život.

Saobraćaj na ovoj deonici nije bio zaustavljen tokom uviđaja, već se odvijao usporeno.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading