NOVI PAZAR: Uhapšena tri mladića zbog droge!

Autor: Tanjug

Hronika

08.09.2017

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su A.G. (20), H. B. (23), i F. A. (22) iz Novog Pazara, kod kojih su pronašli i oduzeli 13,47 grama opojne droge za koju se sumnja da je kokain, nož i automobil.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Policija uhapsila tri mladića sa narkoticima/Foto: Ilustracija

Policija je u četvrtak u popodnevnim satima, u jednoj ulici u Novom Pazaru, kod osumnjičenog A. G. u automobilu, iza sedišta vozača pronašla oko 0,37 grama praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain, dok je od suvozača H. B. oduzela nož, saopštila je Policijska uprava tog grada.

U stanu F. A. koji se nalazio na zadnjem sedištu u vozilu, policija je kasnije u kutiji cigareta pronašla 31 kesicu sa 13,10 grama iste opojne droge.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu biti sprovedeni nadležnom tužilaštvu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a protiv H.B. podneta je i prekršajna prijava.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading