Detalji stravičnog ubistva u podnožju Avale! Diler izrešetan, pa bačen u njivu

Autor:

Hronika

12.07.2019

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija traga za nepoznatim napadačima koji su u četvrtak uveče hicima iz vatrenog oružja ubili crnogorskog državljanina Radovana Pajovića (32), a potom telo bacili na njivu u selu Rakovica na Avalskom drumu kod Beograda. Kako Srpski telegraf saznaje, ubijeni muškarac je odranije poznat policiji, pa se pretpostavlja da su motivi likvidacije neraščišćeni računi oko prodaje narkotika.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Telo ubijenog Pajovića pronašao je traktorista Aca K. (42), koji je skupljao seno. Čovek je radio na njivi sve dok u jednom trenutku tokom vožnje nije osetio da je prešao točkom preko nečeg! Odmah je zaustavio vozilo i izašao da proveri šta je u pitanju.

- Kada je video telo i shvatio da je zapravo prešao preko noge čoveka, sledio se! Istog momenta je pozvao policiju, koja je kroz nekoliko minuta došla na mesto zločina - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Kako saznajemo, Pajović, koji je rodom iz Crne Gore, na glavi je imao vidljive povrede i bio je sav krvav.

- Pretpostavlja se da je ubijen na drugom mestu, a da su ubice potom leš sakrile ispod plasta sena na njivi kako bi prikrile zločin. Na mestu gde je pronađen nije bilo tragova borbe, ali ni čaura - dodaje naš sagovornik.

Telo pronašao Aca K. (42) kada je točkom od traktora prešao preko Pajovićeve noge dok je skupljao seno

On navodi da je ubijeni muškarac odranije poznat policiji i ima krivični dosije.

- Pajović je u više navrata dovođen u vezu sa prodajom narkotika, te se pretpostavlja da je to i motiv ove likvidacije. Da li je u pitanju borba za prevlast, neki dug ili nešto treće, pokazaće istraga, koja je u toku - navodi izvor našeg lista.

Na licu mesta nisu nađeni tragovi borbe niti čaure, pa se sumnja da je žrtva ubijena na drugom mestu

Reporteri Srpskog telegrafa pokušali su juče da stupe u kontakt sa traktoristom Acom K., koji je pronašao telo Pajovića, ali nismo da dođemo do njega jer je, kako nam je rečeno, bio na poslu.

Svuda okolo plantaže marihuane

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Prema rečima našeg sagovornika, u poslednje vreme policija često nalazi zasade marihuane, i to baš u ovom delu Avale.

- Ovaj kraj je zapravo poznat po brojnim zasadima droge. Udaljen je od kuća i ljudi, što je idealno za dilere, pa se u poslednje vreme često dešava da policija češlja ovaj reon u potrazi za zasadima marihuane - kaže naš izvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading