"SVE BOLJE OD BOLJEG": Zapalio mercedes, pa izazvao požar u Nišu, a u njegovom stanu pronađen muškarac sa 7 poternica

Autor: blic.rs

Hronika

12.07.2019

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog sumnje da je 28. juna u ulici Svetozara Markovića u Nišu zapalio "mercedes" sa kog se požar proširio na još jedno vozilo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su M. R. (25) iz Niša, zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Foto: www.mup.gov.rs
Ilustracija

- Osumnjičenom M.R. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden u Osnovno javno tužilaštvo u Nišu, saopštila je PU Niš.

U iznajmljenom stanu u kom je osumnjičeni boravio, pronađen je F. V. (27) iz Aleksinca, za kojim je bilo raspisano sedam poternica.

- Za njim su tragale policijske uprave Vranje, Pančevo i Niš, zbog sumnje da je izvršio više krivičnih dela, a za njim je bila raspisana i poternica zbog izdržavanja kazne zatvora, pa je predat u Кazneno-popravni zavod u Nišu, navodi se u saopštenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading