Hit priča! Karić popio batine, a onda i piće sa napadačem!

Autor:

Hronika

12.07.2019

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Simon de Karić, sin Dragomira Karića, koji je pretučen početkom ovog meseca ispred jednog kafića u Kajmakčalanskoj ulici na Vračaru, ne samo da je zaštitio u policiji napadača i odbio da oda njegov identitet, već je posle batina i nastavio da pije s njim! Jedan od očevidaca tuče kaže za Srpski telegraf da je napadač, nakon što ga je izudarao, Karića pozvao ga da s njim pije za šankom!

RepublikaFoto: ST/Vlada LUKIĆ
Dragomir i Simon de Karić

Došli pijani

- Karić je oko osam sati ujutru u društvu nekoliko prijatelja među kojima je bio i košarkaš Dragan Labović došao u kafić. Već su bili prilično pijani kada su stigli. Seli su za sto i naručili alkohol, ali su se ubrzo posvađali među sobom. Tada je nastao potpuni haos. Počele su da lete čaše, a Karić se potukao s jednim prijateljem. Jedan drugog su onako pijani izudarali po nekoliko puta, a Karić je izvukao deblji kraj i završio je rasečen i raskrvavljen - priča naš sagovornik.

Simon u policiji nije hteo da oda ko ga je napao u kafiću

Međutim, kako to često bude u kafanskim tučama, naš izvor navodi da posvađani drugovi nisu završili na suprotnim stranama lokala, već za šankom, i to grleći jedan drugog!

- Kariću je drug prišao i zagrlio ga, čak mu je maramicom brisao i krv s lica. Potom su seli za šank, naručili još jednu turu alkoholnog pića i nastavili da piju i pričaju kao da se ništa nije desilo - dodaje ovaj očevidac.

RepublikaFoto: instagram.com/seagalofficial

Doveo Sigala

Simon je javnosti poznat kao holivudski producent sa mnogim zanimljivim poznanstvima. Njegov film u kojem je glumila Hale Beri bio je nominovan za Oskara. Poznat je i po tome što je u Srbiju doveo čuvenog glumca Stivena Sigala. Prošle godine se razveo od manekenke Tamare Nikolić, s kojom ima ćerkicu Simonu. Živeo je u Americi i Kanadi.

Kako objašnjava, nikom iz tog društva nije ni palo na pamet da pozove policiju, pa su se svi iznenadili kada su ugledali patrolu na vratima.

- Policajce je pozvao neko od gostiju. Oni su napravili zapisnik, uzeli izjave i od Karića, koji je jedini imao vidne povrede po faci, i od ostalih koje su zatekli u kafiću - rekao nam je sagovornik.

Oporavak

Karić je nakon incidenta medicinski zbrinut u Urgentnom centru. Lekari su mu sanirali povrede, a pošto nije bilo potrebe za bolničkim lečenjem istog dana je pušten kući.

Dve verzije

Kako saznajemo, Karić nije želeo da otkrije policajcima ko ga je napao.

- Tačnije, on im je ispričao dve verzije i nijedno ime. Prvo je rekao da ga je napao čovek koji je sedeo s njim, a potom da ga je napalo više nepoznatih osoba.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading