Prijepolje: U sudaru Hitne pomoći sa automobilom povređeno šestoro!

Autor: novosti.rs

Hronika

11.07.2019

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U udesu sanitetetskog vozila prijepoljske Hitne pomoći i putničkog automobila, jedna osoba je teže povređena, dok je pet lica zadobilo lake telesne povrede.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

Troje zaposlenih u Hitnoj pomoći, lekar, medicinska sestra i vozač, kao i pacijent kog su prevozili ka Prijepolju zadobili su lake telesne povrede, dok je žena koja je bila u automobilu sa valjevskim registarskim oznakama teže popvređena. Svi povređeni zbrinuti su u novovaroškom Domu zdravlja, a potom upućeni na dalje lečenje u Prijepolje.

Sudar se dogodio u utorak u popodnevnim časovima, na magistralnom putu od Kokinog Broda ka Novoj Varoši kod mesta "Suljina česma". Kako pišu Večernje novosti, sanitetsko vozilo Hitne pomoći iz nepoznatih razloga prešlo je u suprotnu traku i direktno se sudarila sa automobilom koji je dolazio u susret. Samo pukom srećom izbegnuta je veća tragedija.

Tačan uzrok nesreće utvrđiće nadležni organi, sanitet je upućen na vanredni tehnički pregled.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading