Crna tačka Srbije! Detalji stravične porodična tragedije kod Male Krsne! Poginuli otac i ćerka

Autor:

Hronika

10.07.2019

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac J. B. (59) i njegova ćerka T. B. (33) iz Zaječara poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče ujutru na auto-putu Niš-Beograd kod mesta Mala Krsna. Do udesa je došlo oko 8.45 prilikom sudara kamion JP "Srbija auto-put" i škode felicije zaječarskih registracija, a kako saznajemo, u nesreći su teško povređene još dve osobe T. T. (15) i Lj. B. (61).

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Foto: Ilustracija

Kako se pretpostavlja, povređena T. T. je ćerka stradale T. B., a u automobilu je u trenutku udesa bilo i njeno drugo dete, beba od godinu dana.

- Nesreća se dogodila na auto-putu kod isključenja za Požarevac kada se vozač škode, iz još uvek neutvrđenih razloga, zakucao u kamion JP "Srbija auto-put" koji je bio parkiran u zaustavnoj traci zbog radova na ovoj deonici puta. Na licu mesta povredama su podlegli vozač automobila J. B. i njegova ćerka T. B., koja se u trenutku udesa nalazila na suvozačevom mestu - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Na mesto nesreće ubrzo su izašle policija i Hitna pomoć, koja je preostale povređene putnike iz automobila prevezla u bolnicu.

Po putu su bili delovi razbijenog stakla, a nekoliko desetina metara dalje i bebine igračke

- U nesreći su teške prelome zadobile Lj. B. (61) i 15-godišnja T. T., dok je beba prošla bez povreda. Udarac je bio toliko silovit da se škoda potom odbila i okrenula. Prilikom spasavanja povređenih putnika morali su da intervenišu i vatrogasci, koji su bili prinuđeni da iseku krov automobila kako bi izvukli povređene - dodaje izvor.

NIJE BILA VEZANA

Prema rečima našeg sagovornika, pretpostavlja se da je porodica iz škode kobnog jutra krenula iz Zaječara za Beograd.

- Prema dosadašnjim informacija, nesrećna žena, inače majka dvoje maloletne dece, u trenutku sudara nije imala pojas. Zasad nije poznato kako je tačno došlo do nesreće, a tokom istrage biće utvrđene sve okolnosti ovog slučaja - dodaje sagovornik.

Prema rečima očevidaca ove nesreće, u jednom trenutku samo se začuo jeziv udarac.

- Prizor je bio potresan! Automobil je bio skroz uništen, dobro je da su ostali putnici uspeli da izvuku žive glave! Po putu su bili delovi razbijenog stakla, a nekoliko desetina metara od automobila iz vozila je ispala i lutka bebe koja je bila automobilu - priča očevidac.

Pretpostavlja se da je jednogodišnja beba uspela da prođe bez težih povreda jer je najverovatnije prilikom sudara ispala iz kola zajedno sa sedištem za bebe u kojem se nalazila. Povređena Lj. B. u nesreći je zadobila teški prelom glave, dok 15-godišnjakinja ima prelom ruke.

Porodične tragedije

RepublikaFoto: RTS/printscreen

JUN 2019. - Jovana Aleksić (15) poginula, a njen brat Milutin Božović (21) iz Trstenice teško povređen, nakon što su se motorom sudarili sa automobilom na Valjevskom putu kod Obrenovca

APRIL 2019. - Mladoženja Marko Jovanović (19), njegov otac Miroslav (37) i brat Mirko (17) poginuli kada su se automobilom zakucali u banderu u povratku sa prosidbe mlade

SEPTEMBAR 2015. - Braća Stefan (21) i Nemanja Gavrić (23) iz sela Badovinci nastradali kada su sleteli s puta i zakucali se u drvo u Salašu Crnobarskom

AVGUST 2015. - Živojin F. (62) i njegova supruga Zorka F. (58) poginuli kada su se renoom zakucali u minibus na putu Loznica-Valjevo

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading