Teška saobraćajka na deonici Kraljevo - Preljina! Autobus se zakucao u traktorsku prikolicu, pa na nju naleteo automobil

Autor: Novosti, Republika

Hronika

10.07.2019

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnom udesu koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u sredu, oko 16.30, u selu Miločaj na magistralnom putu Kraljevo - Preljina, u kome su učestovali autobus, traktor i automobil "Mercedes" kraljevačkih registarskih oznaka, povređena je jedna osoba.

RepublikaFoto: twitter.com/wwwFEUERWEHRde
Foto: Ilustracija

Kako mediji saznaju, udes se dogodio kada je vozač autobusa koji se kretao iz pravca Preljine, prilikom preticanja udario u traktorsku prikolicu, koja se odvojila od traktora, i na koju je posle nekoliko metara u desnoj traci naleteo "Mercedes", koji je dolazio iz smera Kraljeva.

Od siline udara traktor, prikolica i automobil, sleteli su u obližnju oranicu pored puta.

Uviđaj na mestu udesa obavili su pripadnici policije i nadležnog tužilaštva posle čije će istrage biti poznato i više okolnosti pod kojima se ova nesreća dogodila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading