Tri godine od stravičnog ubistva male Anđe: Majka žali što monstrum nije dobio doživotnu robiju

Autor: Republika

Hronika

09.07.2019

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ubica mog deteta tri godine je u zatvoru gde ga posećuje porodica. Ja nikada više neću videti i zagrliti moju ćerku. Žao mi je što Vladica Rajković nije dočekao da mu se sudi po novom zakonu i što nije dobio doživotnu robiju."

RepublikaFoto: youtube.com/RUDAR 7
Vladica zlostavljao, pa ubio trogodišnju devojčicu

Ovako počinje ispovest Danijela Stefanović, majka pre tri godine silovane i ubijene Anđeline (3) uselu Vratarnica kod Zaječara. Vladica Rajković uhapšen je dva dana kasnije i osuđen na maksimalnu kaznu zatvora od 40 godina.

- Živim bez Anđeline kako moram... Imam još dvoje dece koja idu u školu i dobro su nakon svega. Muž je preuzeo brigu o njima... Ja sam sama - priča majka.  Kako sama kaže, najteže joj pada da svaki dan gleda porodicu ubice svog deteta.

- U subotu su se svi okupili i slavili su rođendan Vladičinoj bratanici. Moja Anđelina je 9. jula 2016. godine bila kod njih na slavlju. Odatle ju je Vladica odveo u šumu, silovao i ubio. Pustila sam je kod njih na dečji rođendan i našli su je mrtvu - jedva izgovara majka ubijene devojčice.

RepublikaFoto: youtube.com/B92
MONSTRUM Vladica Rajković

Danijela Stefanović kaže da svaki dan misli na Vladicu i na to zašto joj je silovao i ubio ćerku.

- Želim mu da oseti bol koju je osetila moja Anđelina dok ju je silovao i na kraju ubio. On je zaslužio da umre u najgorim mukama - kaže majka.

Teško joj pada što je u selu gde je i porodica monstruma Vladice. Nema gde da ode. Najteže joj je kada čuje da su Vladičini najrođeniji išli da ga posete u zatvor. Da ga se nakon svega nisu odrekli. Ovu tužnu priču Danijela završava rečima da se nada da Vladica živ neće izaći iz zatvora.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading