(VIDEO) Užasan prizor u požarevačkoj bolnici: Mrtve iznose kroz prozor!

Autor:

Hronika

09.07.2019

05:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bizarno! Od 1. jula preminuli u opštoj bolnici u Požarevcu se, umesto kroz vrata, iznose kroz prozor?!

Foto: twitter.com/@drustvenidrug
Snimak šokirao

Ovakva odluka je, kako tvrdi rodbina jednog od pokojnika, donesena pošto je zakupcu kapele istekao ugovor i, dok se saradnja ne obnovi, naredba je da se kovčezi sa preminulima mogu iznositi isključivo na ovaj način.

POČAST MRTVIMA

Upravo je snimak jednog takvog bizarnog čina, a koji je napravljen pre pet dana, i šerovan na društvenim mrežama, izazvao zgražavanje i osudu javnosti. Na njemu se vidi kako trojica muškaraca sa prizemnog prozora prihvataju kovčeg i prenose ga u vozilo za pogrebne usluge. Čuje se i glas autora snimka, koji komentariše kako se poštuju pokojnici.

 

 

- Videli ste, danas je 4. jul 2019. Iznošenje mrtvaka kroz prozor. To je hvala direktoru, koji odlučuje o tome. Zadnja počast mrtvacima, kako se izbacuju. Toliko - rekao je muški glas.

Video je, kako saznajemo, napravio čovek koji živi u Švedskoj, a pokojnica je njegova tetka.

U bolnici se "prave mrtvi"

Objašnjenje za ovakav tretman prema pokojnicima pokušali smo da dobijemo od uprave bolnice, ali komentar nismo dobili do zaključenja broja. Najpre smo zvali telefonom, a onda poslali i mejl, međutim, odgovora nije bilo.

DA VIDE ŠVEĐANI

- Pogrebnoj radnji "Srba" je istekao ugovor i kada smo došli po pokojnicu, stražar je rekao da je dobio naredbu od glavne sestre, a ova navodno od direktora, da sanduci ne mogu da se iznose na vrata, već samo kroz prozor. Bruka i sramota šta se radi. Snimak je napravio da pokaže tamo šta u Srbiji rade sa pokojnicima. Od kada je kapela zatvorena, tela preminulih više ne nose tamo, nego ih drže po nekim podrumima, hodnicima, nema ko ni da ih obuče, nego se porodica snalazi. Nemaju nimalo poštovanja - kaže blizak prijatelj preminule.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading