Srpski narko-bos u zagrljaju ove lepotice: Bio u zatvoru zbog šverca 2 tone kokaina, pa mu se izgubio svaki trag

Autor: Blic, Republika

Hronika

08.07.2019

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Peruanski list Republika ponovo je pisao o bivšoj mis Perua Kamili Kanikobi, koja se dovodi se u vezu sa srpskim državljaninom Davidom Cufajem osumnjičenim za krijumčarenje narkotika.

RepublikaFoto: instagram.com/camilacanicoba
Kamila Kanikoba, Mis Perua

Slike Kanikobe i Cufaja objavljene su u martu ove godine, a bivša mis je demantovala bilo kakvu vezu sa njim, navodeći da joj "smeštaju zli ljudi", prenosi Republika.

Kanikoba je bila uključena i u skandal početkom ove godine, kada je na društvenim mrežama postavila fotografije na kojima je mis Perua Anjela Grados Meza pijana, što je zabranjeno pravilima, nakon čega joj je oduzeta titula.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Camila (@camilacanicoba) on Jan 24, 2019 at 8:39am PST

 

Od tada je povezuju sa Cufajem, poreklom sa Kosova, koji se sumnjiči da je pre dve godine pokušao da u metalnim kontejnerima sa šparglom prokrijumčari više od dve tone kokaina, koja je iz Perua trebalo da stigne u Belgiju.

Iako su svi dokazi ukazivali na njega, on je pušten na slobodu, a peruanski list ga označava kao vođu kriminalne organizacije. Nedugo nakon izlaska na slobodu, Cufaju se gubi svaki trag i policija ni danas ne zna gde se on nalazi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Espera nada y aprecia todo. Ph: @nitroph1 Hairstyle: @onlyforyouspa2019 y @jcbravode

A post shared by Camila (@camilacanicoba) on May 9, 2019 at 9:16am PDT

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading