Dujović dao otkaz u Ministarstvu za rad: Obrazloženje - "lični razlozi"

Autor: blic.rs

Hronika

07.07.2019

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Dujović, samostalni savetnik ministra Zorana Đorđevića, danas je dao otkaz u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, gde je bio zaposlen na određeno vreme, posle saznanja da su njegovi sin i ćerka uhapšeni zbog ubistva starice u Zemunu.

RepublikaFoto: youtube.com/SvrljiskeNovine1
Saša Dujović

Kako nam je potvrđeno u Ministarstvu, Dujović, bivši poslanik i drugi čovek stranke "Srpska desnica", u obrazloženju je naveo da otkaz daje iz "ličnih razloga".

Kako je "Blic" prvi objavio, Jelena Špagović (25), rođena Dujović, i Momčilo Dujović (21) uhapšeni su zbog brutalnog ubistva starice Majde Garović (80) iz Zemuna. Jelena je osumnjičena da je sredinom juna ubila staricu Majdu Garović, dok je njen rođeni brat Momčilo osumnjičen da joj je pomogao da prikrije zločin. Ugljenisano telo nesrećne žene pronađeno je 20. juna u Dunavskoj ulici, kod Krčedina.

Saša Dujović, otac uhapšenih brata i sestre, prošle godine postao je samostalni savetnik ministra za rad Zorana Đorđevića. Dujović je inače zamenik predsednika ekstremno-desničarske stranke "Srpska desnica". Na ovu funkciju izabran je početkom prošle godine, a tada se postavljalo pitanje koliko je to njegovo političko opredeljenje u skladu sa vrednostima koje proklamuje Vlada Srbije.

Dujović je do 2014. godine bio narodni poslanik Pokreta veterana u Skupštini Srbije. Predsednik je Udruženja ratnih vojnih invalida Srbije svih ratova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading