Ovo je motiv svirepog ubistva starice?! Novi detalji otkrivaju kako su Majdu spalila deca političara

Autor:

Hronika

07.07.2019

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila Jelenu Špagović (25) i Momčila Dujovića (21) zbog sumnje da su ubili penzionerku Majdu Garović (81) iz Zemuna, a potom njeno telo bacili u kontejner u vikend-naselju kod Krčedina, pa ga zapalili. Kako Srpski telegraf saznaje, nesrećna starica poslednji put je viđena 15. juna, a pretpostavlja se da su osumnjičeni u ovom zločinu imali još saučesnika.

RepublikaFoto: facebook.com/Majda Garovic
Majda Garović

- Sumnja se da je Jelena Š. između 15. i 19. juna ubila nesrećnu staricu, a potom njeno telo automobilom prevezla u vikend-naselje kod Krčedina. Leš je potom bacila u kontejner, polila benzinom i zapalila. Pretpostavlja se da joj je Momčilo D. pomogao prilikom uklanjanja tragova, a zasad se istražuje da li su osumnjičeni imali još saučesnika u ovom zločinu - kaže izvor Srpskog telegrafa.

 

 

Prolaznik našao leš

Kako saznajemo, telo nesrećne žene u kontejneru uočio je slučajni prolaznik, koji je odmah alarmirao policiju.

- Najpre mu nije bilo jasno šta je u pitanju, a kada se malo približio, video je da je u pitanju gornji deo tela. On je odmah pozvao policiju i prijavio slučaj, a kako je ispričao policajcima, telo je bilo bez ruku, pa se pretpostavlja da su odsečene. Inače, sumnja se da je nesrećna žena poznavala napadače - dodaje izvor.

Nema premetačine

Prema rečima komšija, u kući Garović nije izvršena nikakva premetačina koja bi ukazivala na pljačku.

- Sve je bilo na svom mestu, kao i uvek! Iz kuće ništa nije ukradeno! Majda i Ljubisav su imali neki novac koji su uvek držali u jednom uglu, i on je čak bio na svom mestu - kaže komšija i dodaje da Garovići nikada nisu bili na meti lopova.

Komšije porodice Garović u Zemunu još su u šoku zbog tragedije, a za nastradalu Majdu imaju samo reči hvale.

- Nestanak je prijavio njen suprug Ljubisav 16. juna. On je uglavnom vreme provodio u vikendici u Karlovčiću, a nedeljom je dolazio u Beograd. Tog dana kada je došao, kuća je bila otključana, a Majde nigde nije bilo. Sačekao je neko vreme, međutim, kako od nje nije bilo ni traga ni glasa, pozvao je policiju - kaže komšija ove porodice.

 

 

Sin došao da je pazi

Prema rečima komšije, Majda i Ljubisav imaju sina Dejana i ćerku Sandru, koji dugo žive u Nemačkoj.

- Sin joj se baš pre nestanka vratio u Srbiju kako bi je pazio i pomagao joj. Majda je tog dana kada je nestala ispratila Dejana na avion, jer je poslom morao u Nemačku - kaže komšija.

Radili u Nemačkoj

Majda i njen suprug Ljubisav su godinama radili u Nemačkoj, a potom su, pre nekih 20 godina, kada su se penzionisali, vratili u Srbiju.

- Tog 15. juna od kada se Majdi gubi trag, video sam oko 13 sati kako izlazi iz kuće. Kasnije sam čuo da je sve ostavila otvoreno u kući, a to nije bilo tipično za nju. Suprug i ona su bili divni ljudi, živeli su na visokoj nozi. Majda je imala puno zlata na sebi, na svakom prstu je nosila po prsten, a i imala je ogrlicu vrednu nekoliko desetina hiljada dinara. Ne znam da li ju je neko možda zbog toga presreo i napao ili je nešto drugo u pitanju - dodaje komšija.

Reporteri našeg lista juče su u kući ubijene starice zatekli njenog sina Dejana, koji nije želeo da daje izjave za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading